torsdag 28. januar 2010

UT PÅ TUR!!!

Da er vinterferien vår booket. Lørdag 6.februar setter vi nesen mot Singapore. 11 deilige dager med ferie, sol og 35 grader! Gleder meg!!!!!
Blir godt å få litt familietid, mannen jobber alt for mye, så nå er det tid på en "øde" øy, sammen med en del millioner andre, for masse familiekos! Deilig!





På 80-tallet bodde far i huset i Singapore i 2 år. Blir spennende å se hvordan byen har utviklet seg, og om han kjenner igjen noe i det hele tatt. Utrolig nok var det ikke skyskrapere i Singapore på 70-tallet, men da det begynte å minke på plassen fant de ut at de måtte bygge i høyden. Nå bor nesten alle i skyskrapere.





Jeg er jo veldig glad i palmer, strender og basseng, så satser på at vi bor på Santosa island. Og reiser inn til "bydn" på utflukter. Litt deilig å ikke bo midt i sentrum.





Her i Sør-Korea er det mellom 5 og 10 grader om dagen. Solen titter alltid frem, men det er ikke så varmt enda. Når vi kommer tilbake fra Singapore begynner det derimot å ta seg opp. Da har vi vår og kirsebærblomstring her. 3 måneder med vinter, november, desember og januar er ikke å forrakte!





Men nå skal det bli deilig med ferie!!! Litt stueforandring er jo også deilig!

Nå skal jeg finne frem bikinien og sommerkjolene!
Ha en fin dag! :o)

Ingen kommentarer: